Pedicure

Bij een pedicure behandeling worden uw voeten verzorgd. Deze behandeling bestaat onder andere uit: het knippen en verzorgen van uw nagels, nagelwallen en nagelriemen. Ook word het eelt behandeld. Dit word verwijderd en netjes glad gemaakt door middel van een freesapparaat. Mocht u last hebben van likdoorns (ook wel eksteroog of eeltpit), kloven of ingegroeide of verdikte nagels worden deze uiteraard ook behandeld. Deze behandeling word afgerond met een verzorgende voeten crème.
Deze behandeling kunt u aanvullen door het lakken van de nagels.

 

Medisch Pedicure

Naast dat we gewone pedicure behandelingen uitvoeren voeren wij ook medisch pedicure behandeling uit. Deze behandeling is onder andere bedoeld voor de mensen met diabetes en reuma. Vooral voor de mensen met diabetes en reuma is het zeer belangrijk dat ze voeten goed verzorgd en onderhouden worden. Een wondje kan al snel gevaarlijk zijn als iemand het niet doorheeft. Een regelmatige goede controle is zeker niet overbodig. Bij de medisch pedicure behandelingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een vergoeding via de zorgverzekering / via de Podotherapeut te krijgen. Dit bepaald dus niet de pedicure! Voor meer informatie hierover mag u altijd bellen of mailen.

Bij JP Beauté werken wij met verschillende podotherapeuten samen, vraag voorhand even naar welke indien u uw voeten in de salon wilt laten behandelen.

pedicure

 

Nagelbeugel

Wanneer u last heeft van een blijvende ingroeiende nagel van de teen kunt u deze laten behandelen. In sommige gevallen lukt dat niet met alleen een pedicure behandeling en is een nagelbeugel een goede oplossing. Hierbij wordt een veertje om de nagel gespannen waardoor deze de nagel weer recht wil laten groeien in plaats van drukkend in de huid. Hierbij is het belangrijk dat u om de 4 a 6 weken terug komt om het beugeltje te laten verplaatsen. Dit i.v.m. uitgroeien van de nagels. Het is dus ook afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien. Dit is verder geheel pijnloos.

 

Nagelreparatie

Wanneer uw nagel is afgebroken door het scheuren, stoten of door het andere omstandigheden kan het zijn dat u uw nagel niet meer mooi vind. In de meeste gevallen willen mensen in de zomer gelieve geen slippers of schoenen met open tenen dragen. Door middel van een nagelreparatie is het mogelijk om de nagel wat meer terug te brengen naar hoe de nagel oorspronkelijk is. Dit is mogelijk door middel van gel of acryl. Wel is het altijd even verstandig om na te vragen of het ook mogelijk is bij uw nagel. De gel of acryl moet wel aan de huidige nagel kunnen hechten.

Orthese

Een orthese is een hulpmiddel om drukplekken op de tenen of voeten te ontlasten. Dit wordt op maat gemaakt door middel van siliconen. De orthese is bedoeldom dagelijks in uw schoenen te dragen. Hiernaast ziet u een voorbeeld bij meerdere tenen maar het is dus bijvoorbeeld ook geschikt bij een likdoorn tussen de tenen in.