Gezichtsbehandelingen

 

Decaar:

30 minuten: Basis gezichtsbehandeling.

Bij deze behandeling word de huid als eerste goed gereinigd met een daarop aangepaste reiniging voor uw huidtype. Hierna vind een dieptereiniging plaats door middel van een scrub, hierbij worden ook de dode huidcelletjes van de huid verwijderd, waardoor uw gezicht een egalere en mooiere uitstraling krijgt. De dode huidcelletjes zorgen ervoor dat uw huid er doffer uitziet. Tijdens de dieptereiniging word het stoom- of borstelapparaat gebruikt waardoor de dieptereiniging nog een beter effect heeft. Na de dieptereiniging worden de oneffenheden verwijderd en eventueel uw wenkbrauwen geëpileerd. Om de behandeling af te sluiten word er een verzorgende oog crème en dag- of nachtverzorging aangebracht.

45 minuten: Reinigende gezichtsbehandeling.

Tijdens deze behandeling word de huid als eerste goed gereinigd met een daarop aangepaste reiniging voor uw huidtype. Hierna vind een dieptereiniging plaats door middel van een exfoliant, hierbij worden ook de dode huidcelletjes van de huid verwijderd, waardoor uw gezicht een egalere en mooiere uitstraling krijgt. De dode huidcelletjes zorgen ervoor dat uw huid er doffer uitziet. Tijdens de dieptereiniging kan het stoom- of borstelapparaat gebruikt worden waardoor de dieptereiniging nog een beter effect heeft. Na de dieptereiniging worden de oneffenheden verwijderd en eventueel uw wenkbrauwen geëpileerd. Om de huid te kalmeren en even te ontspannen brengen we een masker aan welke aangepast word op uw huid. Om de behandeling af te sluiten word er een verzorgende oog crème en dag- of nachtverzorging aangebracht die voor uw huidtypetest geschikt zijn.

60 minuten: Ontspannende gezichtsbehandeling.

Dit is een combinatie van een reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling. Met producten gebaseerd op plantenextracten die de behoeften van de huid realiseren. Tijdens de behandeling van 60 minuten word de huid goed gereinigd en een exfoliant uitvoerd, hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en zorgt ervoor dat de huid er stralender uitziet. De huid word nagelopen of er oneffenheden zijn en eventueel de wenkbrauwen epileren. Ook word er een massage toegepast van het gezicht, de nek, schouders en het decolleté. Nadat u een ontspannende massage heeft gehad krijgt u een masker op uw huid aangepast.  Nadat uw masker aangepast op uw huidtype  is ingetrokken word de behandeling afgesloten met een verzorgende oog crème en een aangepaste dag- of nachtverzorging.

Algae Peeling Regimen / Bio-Peeling:

Bij deze behandeling word de huid vernieuwd door middel van een peeling. Hierbij word de huid gereinigd, word de huid nagekeken op oneffenheden, de wenkbrauwen geëpileerd, een dieptereiniging door middel van de Algae Peeling, en afgesloten met een masker aangepast op uw huidtype en een verzorgende dagverzorging.

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling op de markt voor de meest voorkomende huidproblemen zoals; acne, gecombineerde en vette huid, rimpels en slappe huid, droge huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea en littekens en vergrootte poriën. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

DECAAR Algae Peeling therapies werkt biologisch, biedt een 100% veilige behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder doordringen de huid, verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de DECAAR Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen vermindert de roodheid in de huid. Daarnaast, doordat de Langerhandscellen ook worden gestimuleerd en het teveel aan bacterien gedood wordt, kunnen acne, eczeem en rosacea ook worden behandeld en in de meeste gevallen worden vermindert.

Voordelen:

  • Reinigt de huid
  • Stimuleert celvernieuwing
  • Stimuleert de fibroblasten om collageen en elastieke te gaan produceren
  • Reduceert de productie van talg en bestrijdt bacterien
  • Stimuleert de langerhandscellen
  • Normaliseert pigmentatie en ouderdomsvlekken
  • Normaliseert de dikte van de huid

Nouvital:

30 minuten: Reinigende gezichtsbehandeling.

Tijdens deze behandeling word de huid als eerste goed gereinigd met een daarop aangepaste reiniging voor uw huidtype. Hierna vind een dieptereiniging plaats door middel van een scrub, hierbij worden ook de dode huidcelletjes van de huid verwijderd, waardoor uw gezicht een egalere en mooiere uitstraling krijgt. De dode huidcelletjes zorgen ervoor dat uw huid er doffer uitziet. Tijdens de dieptereiniging word het stoom- of borstelapparaat gebruikt waardoor de dieptereiniging nog een beter effect heeft. Na de dieptereiniging worden de oneffenheden verwijderd en eventueel uw wenkbrauwen geëpileerd. Om de behandeling af te sluiten word er een verzorgende oog crème en dag- of nachtverzorging aangebracht.

45 minuten: Reinigende gezichtsbehandeling.

Tijdens deze behandeling word de huid als eerste goed gereinigd met een daarop aangepaste reiniging voor uw huidtype. Hierna vind een dieptereiniging plaats door middel van een exfoliant, hierbij worden ook de dode huidcelletjes van de huid verwijderd, waardoor uw gezicht een egalere en mooiere uitstraling krijgt. De dode huidcelletjes zorgen ervoor dat uw huid er doffer uitziet. Tijdens de dieptereiniging kan het stoom- of borstelapparaat gebruikt worden waardoor de dieptereiniging nog een beter effect heeft. Na de dieptereiniging worden de oneffenheden verwijderd en eventueel uw wenkbrauwen geëpileerd. Om de behandeling af te sluiten word er een verzorgende oog crème en dag- of nachtverzorging aangebracht die voor uw huidtypetest geschikt zijn.

60 minuten: Reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling.

Dit is een combinatie van een reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling. Tijdens de behandeling van 60 minuten word er een massage toegepast van het gezicht, de nek, schouders en het decolleté. Nadat u een ontspannende massage heeft gehad krijgt u een masker op uw huid aangepast. Nadat uw masker is ingetrokken word de behandeling afgesloten met een verzorgende oog crème en een aangepaste dag- of nachtverzorging.

 

Mocht u tijdens de gezichtsbehandelingen ook de bovenlip of kin laten harsen of uw wimpers of wenkbrauwen verven dan krijgt u €2,00 korting op deze kleine behandelingen.

 

gezichtsbehandelingen