Gezichtsbehandelingen

 

Mocht u tijdens de gezichtsbehandelingen ook de bovenlip of kin laten harsen of uw wimpers of wenkbrauwen verven dan krijgt u €2,00 korting op deze kleine behandelingen.

Decaar:

30 minuten: Basis gezichtsbehandeling.

Bij deze behandeling word de huid als eerste goed gereinigd met een daarop aangepaste reiniging voor uw huidtype. Hierna vind een dieptereiniging plaats door middel van een scrub, hierbij worden ook de dode huidcelletjes van de huid verwijderd, waardoor uw gezicht een egalere en mooiere uitstraling krijgt. De dode huidcelletjes zorgen ervoor dat uw huid er doffer uitziet.  Na de dieptereiniging worden de oneffenheden verwijderd en eventueel uw wenkbrauwen geëpileerd. Om de behandeling af te sluiten word er een verzorgende oog crème en dag- of nachtverzorging aangebracht.

45 minuten: Reinigende gezichtsbehandeling.

Tijdens deze behandeling word de huid als eerste goed gereinigd met een daarop aangepaste reiniging voor uw huidtype. Hierna vind een dieptereiniging plaats door middel van een exfoliant, hierbij worden ook de dode huidcelletjes van de huid verwijderd, waardoor uw gezicht een egalere en mooiere uitstraling krijgt. De dode huidcelletjes zorgen ervoor dat uw huid er doffer uitziet.  Na de dieptereiniging worden de oneffenheden verwijderd en eventueel uw wenkbrauwen geëpileerd. Om de huid te kalmeren en even te ontspannen brengen we een masker aan welke aangepast word op uw huid. Om de behandeling af te sluiten word er een verzorgende oog crème en dag- of nachtverzorging aangebracht die voor uw huidtypetest geschikt zijn.

60 minuten: Ontspannende gezichtsbehandeling.

Dit is een combinatie van een reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling. Met producten gebaseerd op plantenextracten die de behoeften van de huid realiseren. Tijdens de behandeling van 60 minuten word de huid goed gereinigd en een exfoliant uitvoerd, hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en zorgt ervoor dat de huid er stralender uitziet. De huid word nagelopen of er oneffenheden zijn en eventueel de wenkbrauwen epileren. Ook word er een massage toegepast van het gezicht, de nek, schouders en het decolleté. Nadat u een ontspannende massage heeft gehad krijgt u een masker op uw huid aangepast.  Nadat uw masker aangepast op uw huidtype  is ingetrokken word de behandeling afgesloten met een verzorgende oog crème en een aangepaste dag- of nachtverzorging.

Algae Peeling Regimen / Bio-Peeling:

Bij deze behandeling word de huid vernieuwd door middel van een peeling. Hierbij word de huid gereinigd, word de huid nagekeken op oneffenheden, de wenkbrauwen geëpileerd, een dieptereiniging door middel van de Algae Peeling, en afgesloten met een masker aangepast op uw huidtype en een verzorgende dagverzorging.

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling op de markt voor de meest voorkomende huidproblemen zoals; acne, gecombineerde en vette huid, rimpels en slappe huid, droge huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea en littekens en vergrootte poriën. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

DECAAR Algae Peeling therapies werkt biologisch, biedt een 100% veilige behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder doordringen de huid, verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de DECAAR Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen vermindert de roodheid in de huid. Daarnaast, doordat de Langerhandscellen ook worden gestimuleerd en het teveel aan bacterien gedood wordt, kunnen acne, eczeem en rosacea ook worden behandeld en in de meeste gevallen worden vermindert.

Voordelen:

 • Reinigt de huid
 • Stimuleert celvernieuwing
 • Stimuleert de fibroblasten om collageen en elastieke te gaan produceren
 • Reduceert de productie van talg en bestrijdt bacterien
 • Stimuleert de langerhandscellen
 • Normaliseert pigmentatie en ouderdomsvlekken
 • Normaliseert de dikte van de huid

 

Renaissance treatment met deep phyto peeling

Dé behandeling die zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid.

De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR huidspecialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

 renaissance_treatment_decaar

De boosters die tijdens de treatment worden gebruikt en onderling gemengd kunnen worden zijn:

✓ Line Booster peptide (minimaliseren van rimpels).
✓ Rise up Booster peptide (lifting en versteviging van contouren).
✓ Bio-placenta Booster peptide (gesynthetiseerde groeifactoren voor huidverjonging, verbeteren van de elasticiteit en hydratatie).
✓ Illumination Vitamine C (pigmentvlekken voorkomen en verminderen, ontstekingen zoals acne tegengaan).

 

Co2 Treatment

Je huid zichtbaar verbeteren? Kies voor de nieuwe CO2 Treatment van DÉCAAR!

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.

De DÉCAAR CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

Werking DÉCAAR C02 Treatment

Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met de DÉCAAR C02 Treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.

Wat kun je van de behandeling verwachten?

Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht door de DÉCAAR specialist. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.

Voor wie is de DÉCAAR CO2 Treatment geschikt?

De CO2 Treatment is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

✓ Fijne lijntjes en rimpels
✓ Vochtarme huid
✓ Doffe, vale huidskleur
✓ Acne en onzuivere huid
✓ Huidveroudering

De CO2 Treatment is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

 

Plump & Glow treatment

De Plump & Glow Treatment is buitengewoon goed geschikt om de huid een boost te geven en intensief te herstellen en verzorgen. Pigmentatie en donkere vlekken, een droge huid die leidt tot vroegtijdige veroudering, een overgevoelige huid en een zwakke barrièrelaag laten de huid er dof, ontstoken, vermoeid en vlekkerig uitzien. Deze kenmerken worden tijdens de Plump & Glow Treatment effectief behandeld.

De Plump & Glow Treatment is een geavanceerde professionele behandeling en is gebaseerd op celregenererende ingrediënten in combinatie met krachtige verhelderende werkstoffen en zuurstofrijke ingrediënten.

De huid wordt ontgift en de hydratatie wordt gestimuleerd.

De Plump & Glow wordt gekendmerkt door krachtige peptiden.

Wat doen peptiden precies?

Het anti-aging ingrediënt voor een stevige en jonge huid.

Wat zijn peptiden?

Ontwerp_zonder_titel_1_

 • Peptiden zijn de bouwstenen van proteïnes zoals collageen en elastine.
 • Het zijn kleine ketenen van aminozuren en zetten de huid aanom meer collageen te produceren.
 • Hebben dezelfde chemische structuur als proteïnes, maar hebben een kortere keten. Hierdoor kunnen ze tot dieper in de huid doordringen.

Hoe werken peptiden?

 • Hebben het vermogen om de buitenste laag van de huid te doordringen en de huidlagen te bereiken waar ze het meeste effect hebben.
 • Door peptiden op de huid aan te brengen, denkt de huid collageen te hebben verloren. Hierdoor worden signalen naar huidcellen gezonden om meer elastine en collageen aan te maken.

 

Oxygen Treatment

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

Perfluorcarbon, wat is dat?

De belangrijkste werkstof in de DÉCAAR Oxygen treatment is perfluorcarbon. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd.

Perfluorcarbon heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof.

Waarom is zuurstof zo belangrijk voor de huid?

Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.

Wanneer de huid geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder en zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen.

Als je niet genoeg slaapt, als je stress hebt of hormonale schommelingen ervaart, worden de gevolgen snel zichtbaar op de huid. Afvalstoffen uit de omgeving en een ongezonde levenswijze verergeren deze gevolgen, waardoor de huid er ver van gezond uitziet.

De DÉCAAR Oxygen treatment is bedoeld voor elke huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

oxygen_treatment

Effecten DÉCAAR Oxygen treatment?

 • Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen.
 • Normaliseert de vochtbalans.
 • Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels.
 • Verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.
 • Verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen.
 • Helpt bij de bloedcirculatie.
 • Activeert het herstel van de epidermale cellen.
 • Vermindert roodheid en ontsteking.

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Oxygen treatment geschikt?

 • Rimpels en lijnen.
 • Acne & de vette huid.
 • Droge huid.
 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
 • Couperose.
 • Rosacea.
 • Grove poriën.

 

Deep phyto peel

De DÉCAAR Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

Voor wie is de DÉCAAR Deep Phyto peeling geschikt?

De Deep Phyto peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

 • Door de zon beschadigde huid.
 • Oppervlakkige pigmentvlekken.
 • Rimpels en lijnen.
 • Rokershuid.
 • Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans.
 • Acne & (acne) littekens.

DÉCAAR Deep Phyto peeling werkstoffen

 In de Deep Phyto peeling zorgen de volgende fruitzuren voor effectieve verbetering van jouw huid:

Glycolzuur: Glycolzuur valt onder de groep fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA) genoemd. Glycolzuur bestaat uit hele kleine moleculen die diep en gemakkelijk in de huid doordringen. Door deze kleine moleculen is glycolzuur zeer effectief voor de behandeling van verschillende huidproblemen, denk aan: een doffe en ‘grijzige’ huid, rimpels en lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken.

Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat glycolzuur de huid zeer effectief hersteld, nadat deze zonschade heeft opgelopen. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen en huidkanker afneemt.

deep_phyto_peeling_decaar_1Salicylzuur: Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleeft zitten. Dit zorgt voor minder mee-eeters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen.

Melkzuur:  Melkzuur is ter ondersteuning van Salicyl- en glycolzuur toegevoegd aan de Deep Phyto Peeling en zorgt voornamelijk voor een diepe hydratatie van de huid.

Het indrukwekkende aan het Deep Phyto Complex is dat het snel en diep in de huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.