Gezichtsbehandelingen

Neoderma:

45 minuten: Reinigende gezichtsbehandeling.

Tijdens deze behandeling word de huid als eerste goed gereinigd met een daarop aangepaste reiniging voor uw huidtype. Hierna vind een dieptereiniging plaats door middel van een exfoliant, hierbij worden ook de dode huidcelletjes van de huid verwijderd, waardoor uw gezicht een egalere en mooiere uitstraling krijgt. De dode huidcelletjes zorgen ervoor dat uw huid er doffer uitziet. Tijdens de dieptereiniging kan het stoom- of borstelapparaat gebruikt worden waardoor de dieptereiniging nog een beter effect heeft. Na de dieptereiniging worden de oneffenheden verwijderd en eventueel uw wenkbrauwen geëpileerd. Om de behandeling af te sluiten word er een verzorgende oog crème en dag- of nachtverzorging aangebracht die voor uw huidtypetest geschikt zijn.

60 minuten: Ontspannende gezichtsbehandeling.

Dit is een combinatie van een reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling. Met producten gebaseerd op plantenextracten die de behoeften van de huid realiseren. Tijdens de behandeling van 60 minuten word de huid goed gereinigd en een exfoliant uitvoerd, hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en zorgt ervoor dat de huid er stralender uitziet. De huid word nagelopen of er oneffenheden zijn en eventueel de wenkbrauwen epileren. Ook word er een massage toegepast van het gezicht, de nek, schouders en het decolleté. Nadat u een ontspannende massage heeft gehad krijgt u een masker op uw huid aangepast.  Nadat uw masker aangepast op uw huidtype  is ingetrokken word de behandeling afgesloten met een verzorgende oog crème en een aangepaste dag- of nachtverzorging.

Neo-Marine spa: vochtregulerende gezichtsbehandeling met toevoegend masker.

Een op algen gebaseerde behandeling met een vochtherstellende en anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals. Gebaseerd op de Neoderma Hydration kruidencocktail, bestaande uit Heemst, Melisse en Korenbloem. Actieve ingrediënten gewonnen uit Zeewier; Polysachariden en Phyto-squalane gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden. Na afloop van de behandeling een verbeterde bloedsomloop en een glad voelende huid waarbij de huid gehydrateerd is.

Apaline: gezichtsbehandeling met een toegevoegd masker voor de gevoelige en couperose huid.

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en couperose, rosacea huid. Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg. De Neoderma Apaline kruidencocktail bestaat uit Muisdoorn, Kamille en Goudsbloem. Aanwezige Gatuline gewonnen uit Kappertjes, Beukenbloesem en Groene Walnoot. Vermindert de productie van histamine (roodheid) door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking. Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

Bio-Peeling:

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Bio-Lifting:

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

 

Nouvital:

30 minuten: Reinigende gezichtsbehandeling.

Tijdens deze behandeling word de huid als eerste goed gereinigd met een daarop aangepaste reiniging voor uw huidtype. Hierna vind een dieptereiniging plaats door middel van een scrub, hierbij worden ook de dode huidcelletjes van de huid verwijderd, waardoor uw gezicht een egalere en mooiere uitstraling krijgt. De dode huidcelletjes zorgen ervoor dat uw huid er doffer uitziet. Tijdens de dieptereiniging word het stoom- of borstelapparaat gebruikt waardoor de dieptereiniging nog een beter effect heeft. Na de dieptereiniging worden de oneffenheden verwijderd en eventueel uw wenkbrauwen geëpileerd. Om de behandeling af te sluiten word er een verzorgende oog crème en dag- of nachtverzorging aangebracht.

 

60 minuten: Reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling. *

Dit is een combinatie van een reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling. Tijdens de behandeling van 60 minuten word er een massage toegepast van het gezicht, de nek, schouders en het decolleté. Nadat u een ontspannende massage heeft gehad krijgt u een masker op uw huid aangepast. Nadat uw masker is ingetrokken word de behandeling afgesloten met een verzorgende oog crème en een aangepaste dag- of nachtverzorging.

 

90 minuten: Uitgebreide reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling.*

Tijdens deze behandeling word er voor zowel reiniging als ontspanning gezorgd.
Deze behandeling bestaat uit een reiniging en een dieptereiniging opeenvolgend worden de oneffenheden verwijdert en eventueel de wenkbrauwen geëpileerd. Nadat u een ontspannende massage heeft gehad word de behandeling vervolgd met het iontoforese apparaat. Dit apparaat werkt door middel van gelijkstroom via de huid waardoor actieve werkstoffen worden ingesluisd en deze een diepere huidlaag kunnen bereiken, waardoor de huid word verstevigd.

 

*Deze behandelingen kunnen gecombineerd worden met een lijnzaadpakking, warmtemasker, stoom- of borstelapparaat.

Mocht u tijdens de gezichtsbehandelingen ook de bovenlip of kin laten harsen of uw wimpers of wenkbrauwen verven dan krijgt u €2,00 korting op deze kleine behandelingen.

 

gezichtsbehandelingen