Massage

Een massage is ontspannend en heerlijk om even bij te komen na een drukke tijd of om gewoon even te relaxen.

Shiatsu massage

 

 

 

 

 

 

 

Bindweefsel massage

Een bindweefsel massage is een stevige diepe massage die het onderhuids bindweefsel stimuleert. Hierdoor worden de bloedvaatjes geprikkeld waardoor deze actiever gaan werken. Doordat deze massage dieper in de huid gaat, word het collageen gestimuleerd tot aanmaak, waardoor de huid word verstevigd. Deze massage word voornamelijk uitgevoerd bij mensen die de huid willen verstevigen en het verouderingsproces iets willen verminderen of tegen willen gaan. Ook bij wat diepere rimpels of littekens is deze massage een goede uitkomst. Door deze massage regelmatig te herhalen ziet u sneller resultaat.

Deze massage is alleen in te plannen voor het gezicht

 

bindweefselmassage

 

 

 

Cuppingmassage

Cuppingmassage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups.

Door in de cup te knijpen, op de huid te plaatsen en los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups te verplaatsen ontstaat er een nieuwe succesvolle behandeling. De behandeling heeft een geweldige, ontspannende, doorbloedende en helende werking.

De therapeutische gevolgen van de behandeling van de huid kunnen zijn:

  • het activeren van de huidstofwisseling
  • het activeren van de fibroblasten waardoor collageen en elastieke wordt aangemaakt.
  • het stimuleert de bloedcirculatie en de lymfe
  • blokkades worden opgeheven
  • gif- en afvalstoffen worden afgevoerd.
  • het verbetert de spierspanning

De cuppingmassage is zowel mogelijk voor op het lichaam als op het gezicht. Ook kunt u hiermee thuis aan de slag met de thuiscups. Hierdoor kunt u nog een beter resultaat behalen.