Massage

Een massage is ontspannend en heerlijk om even bij te komen na een drukke tijd of om gewoon even te relaxen.

massage

 

Bindweefsel massage

Een bindweefsel massage is een stevige diepe massage die het onderhuids bindweefsel stimuleert. Hierdoor worden de bloedvaatjes geprikkeld waardoor deze actiever gaan werken. Doordat deze massage dieper in de huid gaat, word het collageen gestimuleerd tot aanmaak, waardoor de huid word verstevigd. Deze massage word voornamelijk uitgevoerd bij mensen die de huid willen verstevigen en het verouderingsproces iets willen verminderen of tegen willen gaan. Ook bij wat diepere rimpels of littekens is deze massage een goede uitkomst. Door deze massage regelmatig te herhalen ziet u sneller resultaat.

 

bindweefselmassage

 

Pincements massage

Pincements massage is vergelijkbaar met een bindweefsel massage, een pincements massage werkt voornamelijk op het onderhuids bindweefsel. Door middel van kleine kneepjes waarmee deze massage word uitgevoerd word de huid verstevigd. Een pincements massage is pittig en voelt niet pijnloos aan. Deze massage word ook voornamelijk toegepast op een wat voortijdig rijpere huid en of op littekens. Littekens die zich al langer op de huid bevinden zullen wel wat pijnlijker aanvoelen in het begin omdat dit stukje huid nog soepel gemaakt moet worden.

 

Shiatsu massage

Shiatsu betekent ook wel vingerdruk. Een shiatsu massage word voornamelijk uitgevoerd met de toppen van de vinger waarmee een druk word uitgeoefend. Shiatsu is een van de oudste Oosterse massages. Shiatsu is een massage die gebaseerd is op de filosofie van Yin en Yang. In het westen is Shiatsu beter bekent als acupressuur of meridiaan massage. De drukpunten die worden uitgevoerd staan in verbinding met de organen in ons lichaam. Deze massage kan klachten van ons lichaam verlichten. Bijvoorbeeld mensen die vaak last hebben van hoofdpijn kunnen baat hebben bij deze massage. Deze massage word bij ons alleen op het gezicht gegeven.

 

Shiatsu massage

Cuppingmassage

Cuppingmassage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups.

Door in de cup te knijpen, op de huid te plaatsen en los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups te verplaatsen ontstaat er een nieuwe succesvolle behandeling. De behandeling heeft een geweldige, ontspannende, doorbloedende en helende werking.

De therapeutische gevolgen van de behandeling van de huid kunnen zijn:

  • het activeren van de huidstofwisseling
  • het activeren van de fibroblasten waardoor collageen en elastieke wordt aangemaakt.
  • het stimuleert de bloedcirculatie en de lymfe
  • blokkades worden opgeheven
  • gif- en afvalstoffen worden afgevoerd.
  • het verbetert de spierspanning

De cuppingmassage is zowel mogelijk voor op het lichaam als op het gezicht. Ook kunt u hiermee thuis aan de slag met de thuiscups. Hierdoor kunt u nog een beter resultaat behalen.