Neoderma betekent ”Nieuwe huid”
De producten van Neoderma bestaan uit natuurlijke ingrediënten.
Bekende behandelingen van dit merk zijn de Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) en de Bio-Lifting.

Bio-Peeling / Chinese kruidenpeeling:
De unieke biologische peeling van Neoderma is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief waardoor er geen vervelling, rode huid en pijn ontstaat. Het voordeel van deze peeling is dat u niet thuis hoeft te blijven en gewoon de make-up kan aanbrengen. De Neoderma Bio-Peeling  bevordert de celvernieuwing, de collageen en elastine productie en  normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

biopeeling

Bio-Lifting Treatment:
Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.
Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid. Voorbeelden van toepassingen: een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.

Een perfecte combinatie met Neoderma Bio-Peeling, éénmalig of in vorm van een kuur.

Bio-Lifting