Klantervaringen

 Anneke           2018

“De ontvangst is zeer vriendelijk je wordt uit je jas geholpen. De ontvangstruimte is licht en mooi ingericht met beautyproducten. De behandelingen zijn in een gesloten ruimte welke niet zichtbaar is vanuit de buitenkant. Bied altijd iets te drinken aan. Jane is zeer vriendelijk en professioneel weet waar ze over praat en stelt je op je gemak. Vraagt tussendoor meerdere keren of je goed ligt en of het gaat, van te voren word er ook gevraagd of je nog ergens last van hebt. Jane stuurt een paar dagen voor de afspraak via een bericht je bevestiging van de behandeling. Als je de afspraak niet na kan komen door omstandigheden is zij altijd bereid om de afspraak te verzetten. Ik voel mij echt op mijn gemak bij J P Beauté. Ik heb haar ook bij mijn vriendin aangeraden en zij gaat nu ook naar haar toe. J P Beauté is voor ieder aan te raden.”

 Liesbeth           2018

“Bij J P Beauté kan je altijd snel terecht. Het is er gezellig en de behandelingen zijn prima”

 

Irene           2018

“J P Beauté is een hele fijne schoonheidssalon, je wordt  er altijd netjes ontvangen. Er wordt goed uitgelegd wat er allemaal voor handelingen worden verricht. Het is heel ontspannen en relax! Je komt helemaal zen terug.”

 Danitsja           2017

“Ik was de gelukkige winnares van de gezichtsbehandeling die bij de opening van de nieuwe salon verloot werd. In het verleden was ik al eens bij Jane geweest voor een pedicure behandeling, dat was mij al zeer goed bevallen, maar ik had nog nooit een gezichtsbehandeling gehad. Jane nam rustig de tijd om me uit te leggen wat ze ging doen en ik ben heerlijk in de watten gelegd. Het voelde een beetje als een mini vakantie. Ik ga zeker nog eens een afspraak maken.”

Marisja             2016

“Ik kom al enkele jaren met veel plezier bij Jane in haar salon. Jane is erg vriendelijk, enthousiast en voert met veel zorg de behandelingen uit. Ik kijk elke keer weer uit naar de afspraak en verlaat de salon altijd weer zeer tevreden en ontspannen.”

Babs             2016

” Jane, ik wil je bij deze laten weten dat ik weer heel blij ben met mijn wimpers. Heerlijk 3 weken niets aan doen! Ik ben heel blij dat ik je zo ”dichtbij” gevonden heb want ik kan ook terecht voor mijn gezicht en voeten die ik af en toe doe en voel me daarbij heerlijk op mijn gemak! Een dikke pluim! ”

Berdien             2015

”Wat heerlijk dat er in ons dorp een enthousiaste pedicure/ schoonheidsspecialiste werkzaam is. Ik bezoek haar om de 6 weken en dat doe ik nu al bijna 2 jaar.  Aanvankelijk kwam ik alleen om mijn voeten te laten behandelen, maar er is zoveel meer mogelijk bij haar. Van top (wenkbrauwen) tot teen (leuke nagellak voor de zomermaanden) is Jane aan het werk. Dat doet ze nauwgezet, vakkundig en met liefde voor haar werk. Elke 6 weken verlaat ik haar praktijk met een zeer voldaan gevoel”

Mieke            2015

”Vandaag weer bij Jane geweest, voor een korte gezichtsbehandeling en voor mijn wimpers waar ik erg blij mee ben. Scheelt zoveel werk, en ze doet het ook super mooi. Het was even zoeken vorig jaar naar een nieuwe schoonheidsspecialist maar gelukkig gevonden. Voel me erg op mijn gemak bij Jane. Ze is heel eerlijk en niet opdringerig, ik ben dus superblij met haar en ik hoop dat ze nog heel lang mijn schoonheidsspecialist mag blijven! Groetjes van een tevreden klant Mieke”

Gerda            2015

”Sinds ik begin 2014 in Zwartewaal ben komen wonen meld ik mij met stevige regelmaat in de salon van Jane. Om en om voor een gezichtsbehandeling of voor een manicure en pedicure. En als er een bijzondere gelegenheid is vraag ik haar ook om met haar engelengeduld wimperextensions te zetten. Dat alles bevalt heel goed, Jane mag zich met recht een allround schoonheidsspecialiste noemen”

Willeke            2015

”Al 2 jaar lang kijk ik uit naar mijn bezoekjes aan Jane. Het zijn altijd verwenuurtjes waar ik heerlijk ontspannen vandaan kom en mijn huid weer heerlijk verwent is. Jane werkt zorgvuldig en netjes en de prijs/ kwaliteitverhouding is top!”

Thea            2015

”JP Beauté, ik kom al vanaf de start bij Jane in haar salon. Voor diverse schoonheidsbehandelingen en pedicure welke ze altijd met plezier en naar alle tevredenheid uitvoert. Thea.”

Janneke       2015

‘Ik kom al enige tijd, om de 6 weken, bij JP Beauté voor een gezichtsbehandeling met wenkbrauwen epileren. Jane is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste. Ze werkt altijd heel nauwkeurig en luistert goed naar de wensen van de klant. In een ontspannen sfeer wordt de huid behandeld met goede producten. Vandaag ook weer geweest en na mij gingen ook mijn moeder (70 jaar) en dochter (15 jaar). Ook zij zijn tevreden klanten en komen graag bij Jane.

Nog 6 weken en dan mag ik weer, heerlijk!!”

Roselinde      2013

” Jane is een hele fijne schoonheidsspecialiste. Ze werkt secuur, rustig en neemt de tijd voor de mensen. Ik ben vaste klant en probeer iedere 6 weken te gaan, voor een gezichtsbehandeling en voor de pedicure. Heerlijk je voelt je als herboren. Echt een aanrader!! Onlangs ben ik ook model geweest voor de wimperextensions, ik ben hier erg blij mee, het is heel mooi en natuurlijk”